Histórica temporada la de l'any 2006 pel Peón Doblado

Histórica temporada la de l'any 2006 pel Peón Doblado, ja que no ha perdut cap partit, i ha aconseguit que el primer equip quedi campio del grupo IV de 3ª provincial, conseguint el ascens a la 2ª Provincial despres de empatar en la ultima ronda amb el Olesa B 2 - 2 mantenintse imbatut en aquest grup,
El matx ha començat amb un greu error del tauler 4, per la qual cosa va quedar sense alfil i va perde el matx, en poques jugades. Més tard el president ha guanyat al tauler 1 una partida on dominaba tota la estona. Després de unes bones jugades del tauler 2 va guanyar amb facilitat i aseguraben el ascens , el tauler 3 no va poder fer res per evitar la derrota.


Despres de asolir el ascens, jugarem el play off per lluitar per quedar campions de Catalunya.


Esperem que l'any proper amb l’incorporació de nous jugadors i la cantera aconseguim pujar el primer equip a la primera provincial.
Agraim a tots els jugadors. Només em queda agrair els que s'han sacrificat perdent punts, perque uns altres els poguèssin guanyar, Felicito també el Hostafrancs que ens ajudat amb el material per jugar el campionat.
Fins l'any proper.